Book gardinbussen
- det er gratis...

Klassiske gardiner på specialmål

Stofgardiner fra groovi fås i så mange forskellige designs, at det næsten kan være svært at vælge. Men uanset om du er til en klassisk og nedtonet stil, en moderne og farverig stil eller måske ligefrem en spraglet retro-stil, så har vi et design, der passer din smag.
De klassiske gardiner fås med forskellige topsyninger, og du kan ligeledes vælge mellem flere slags foer, afhængigt af om du ønsker mørklægning eller måske en isolerende effekt. Endelig kan du tilføje fine stropper i matchende eller farvekoordineret design. Alle gardiner leveres med indsyede blylodder som standard – uden tillægspris.

FÅ MATCHENDE PUDER

Når du køber gardiner hos groovi har du altid mulighed for at få puder med, der enten er i helt samme stof som gardinerne eller i et andet farvekoordineret eller kontrastgivende design.

Puderne fås i de tre størrelser:
40 x 40 cm / 50 x 30 cm / 60 x 60 cm

Prisen er den samme uanset hvilken størrelse puder, du vælger, og afhænger kun af kollektion og stofvalg.

Bestil en gratis og uforpligtende opmåling og få rådgivning om gardiner derhjemme.

PRISMATCH - DIN GARANTI FOR BEDSTE PRIS

Hos groovi tilbyder vi prismatch. Det vil ganske enkelt sige at finder du en tilsvarende vare et andet sted, så matcher vi prisen. Dermed er du sikker på at få netop dét gardin, du ønsker dig, til den bedst mulige pris. Vores sortiment dækker over stort set alle typer gardiner og solafskærmning på specialmål og vi har mere end 2.000 forskellige designs at vælge imellem. Og finder du en tilsvarende løsning, til en lavere pris, så får du den til samme pris hos groovi.

BØRNESIKRING

Hos groovi tager vi naturligvis sikkerheden alvorligt, og derfor er alle produkter enten børnesikre som standard eller påsat advarselsskilte med anvisninger til forældre og pårørende. Og i vores store sortiment vil der altid være mange muligheder for at vælge børnesikre løsninger. Du kan således altid finde solafskærmning uden snore- og kædetræk, f.eks. plissé eller lamelgardiner med stangbetjening eller motoriserede løsninger.

LAD DIG INSPIRERE

Besøg et
gardin-showroom

Lad dig inspirere i et af vores mange showrooms.