Book gardinbussen
- det er gratis...

Rullegardiner til et hvert humør

Rullegardiner er ikke bare rullegardiner. Når du vælger et rullegardin fra groovi har du mulighed for at tilføje mange fine detaljer, som gør dit rullegardin til helt dit eget. Udover den smarte EVO-kassette, som du kan læse mere om nedenfor, så kan du afhængigt af kollektion og betjeningstype tilføje mange forskellige kæder, kantebånd, tunger og kvaster.
Hvis du ikke ønsker at skjule topstykket med en kassette, kan du i stedet vælge vores Kappa-beslag, der giver det klassiske rullegardin et mere moderne udtryk.

FÅ MATCHENDE PUDER

Når du køber gardiner hos groovi har du altid mulighed for at få puder med, der enten er i helt samme stof som gardinerne eller i et andet farvekoordineret eller kontrastgivende design.

Puderne fås i de tre størrelser:
40 x 40 cm / 50 x 30 cm / 60 x 60 cm

Prisen er den samme uanset hvilken størrelse puder, du vælger, og afhænger kun af kollektion og stofvalg.

Bestil en gratis og uforpligtende opmåling og få rådgivning om gardiner derhjemme.

PRISMATCH - DIN GARANTI FOR BEDSTE PRIS

Hos groovi tilbyder vi prismatch. Det vil ganske enkelt sige at finder du en tilsvarende vare et andet sted, så matcher vi prisen. Dermed er du sikker på at få netop dét gardin, du ønsker dig, til den bedst mulige pris. Vores sortiment dækker over stort set alle typer gardiner og solafskærmning på specialmål og vi har mere end 2.000 forskellige designs at vælge imellem. Og finder du en tilsvarende løsning, til en lavere pris, så får du den til samme pris hos groovi.

BØRNESIKRING

Hos groovi tager vi naturligvis sikkerheden alvorligt, og derfor er alle produkter enten børnesikre som standard eller påsat advarselsskilte med anvisninger til forældre og pårørende. Og i vores store sortiment vil der altid være mange muligheder for at vælge børnesikre løsninger. Du kan således altid finde solafskærmning uden snore- og kædetræk, f.eks. plissé eller lamelgardiner med stangbetjening eller motoriserede løsninger.

LAD DIG INSPIRERE

Besøg et
gardin-showroom

Lad dig inspirere i et af vores mange showrooms.