Book gardinbussen
- det er gratis...

Plissé er danskernes foretrukne gardin

Det er ikke uden grund, at størstedelen af de gardinløsninger, der sælges i Danmark, er plissé. Et plissé-gardin ser først og fremmest meget elegant ud. Men derudover er der mange fordele ved plissé. Det kan tilpasses stort set alle vinduestyper, -placeringer og -former.
Et rundt eller trekantet vinduet er derfor ikke et problem, når du vælger plissé. Et skråt eller ligefrem vandret vindue er der også plissé-løsninger til. Så dér hvor andre gardintyper må melde pas, vil du næsten altid kunne finde et plissé-gardin, der dækker dit behov.

PRISMATCH - DIN GARANTI FOR BEDSTE PRIS

Hos groovi tilbyder vi prismatch. Det vil ganske enkelt sige at finder du en tilsvarende vare et andet sted, så matcher vi prisen. Dermed er du sikker på at få netop dét gardin, du ønsker dig, til den bedst mulige pris. Vores sortiment dækker over stort set alle typer gardiner og solafskærmning på specialmål og vi har mere end 2.000 forskellige designs at vælge imellem. Og finder du en tilsvarende løsning, til en lavere pris, så får du den til samme pris hos groovi.

BØRNESIKRING

Hos groovi tager vi naturligvis sikkerheden alvorligt, og derfor er alle produkter enten børnesikre som standard eller påsat advarselsskilte med anvisninger til forældre og pårørende. Og i vores store sortiment vil der altid være mange muligheder for at vælge børnesikre løsninger. Du kan således altid finde solafskærmning uden snore- og kædetræk, f.eks. plissé eller lamelgardiner med stangbetjening eller motoriserede løsninger.

LAD DIG INSPIRERE

Besøg et
gardin-showroom

Lad dig inspirere i et af vores mange showrooms.