Book gardinbussen
- det er gratis...

Duplex rullegardiner er en praktisk og elegant løsning

Med duplex rullegardiner fra groovi har du mulighed for at indstille gardinet til enten delvis eller fuld solafskærmning. På denne måde kan du tilpasse det til situationen og det humør du er i. Og så ser det bare virkelig elegant ud.

Du kan få duplex rullegardiner i mange flotte farver. Du betjener gardinet med kæde, som fås både i plast (standard) og metal – og den leveres naturligvis med kædestrammer for børnesikker betjening.

PRISMATCH - DIN GARANTI FOR BEDSTE PRIS

Hos groovi tilbyder vi prismatch. Det vil ganske enkelt sige at finder du en tilsvarende vare et andet sted, så matcher vi prisen. Dermed er du sikker på at få netop dét gardin, du ønsker dig, til den bedst mulige pris. Vores sortiment dækker over stort set alle typer gardiner og solafskærmning på specialmål og vi har mere end 2.000 forskellige designs at vælge imellem. Og finder du en tilsvarende løsning, til en lavere pris, så får du den til samme pris hos groovi.

BØRNESIKRING

Hos groovi tager vi naturligvis sikkerheden alvorligt, og derfor er alle produkter enten børnesikre som standard eller påsat advarselsskilte med anvisninger til forældre og pårørende. Og i vores store sortiment vil der altid være mange muligheder for at vælge børnesikre løsninger. Du kan således altid finde solafskærmning uden snore- og kædetræk, f.eks. plissé eller lamelgardiner med stangbetjening eller motoriserede løsninger.

LAD DIG INSPIRERE

Besøg et
gardin-showroom

Lad dig inspirere i et af vores mange showrooms.