Danmarks bredeste udvalg i gardiner

Her finder du stort set alle typer gardiner og solafskærmning. Og der kommer hele tiden mere til. Alt bliver lavet på specialmål og med mere end 2.500 forskellige designs og et hav af forskellige detaljer at vælge imellem er kombinationerne praktisk talt uendelige. Du har derfor alle muligheder for at skabe et helt unikt gardin, der passer perfekt til dit vindue og din stil.l

Book gardinbussen gratis

Stofgardiner

Rullegardiner

Foldegardiner

Lamelgardiner

Persienner

Duplex rullegardiner

Plissegardiner

DUO folde-/rullegardin

PRISMATCH - DIN GARANTI FOR BEDSTE PRIS

Hos groovi tilbyder vi prismatch. Det vil ganske enkelt sige at finder du en tilsvarende vare et andet sted, så matcher vi prisen. Dermed er du sikker på at få netop dét gardin, du ønsker dig, til den bedst mulige pris. Vores sortiment dækker over stort set alle typer gardiner og solafskærmning på specialmål og vi har mere end 2.000 forskellige designs at vælge imellem. Og finder du en tilsvarende løsning, til en lavere pris, så får du den til samme pris hos groovi.

BØRNESIKRING

Hos groovi tager vi naturligvis sikkerheden alvorligt, og derfor er alle produkter enten børnesikre som standard eller påsat advarselsskilte med anvisninger til forældre og pårørende. Og i vores store sortiment vil der altid være mange muligheder for at vælge børnesikre løsninger. Du kan således altid finde solafskærmning uden snore- og kædetræk, f.eks. plissé eller lamelgardiner med stangbetjening eller motoriserede løsninger.

Hos groovi har vi et højt serviceniveau
der kommer dig til gode

  • Gratis opmåling
  • Book gardinbussen ganske gratis
  • Prismatch
  • Showroom
  • Matchende tapeter og puder