Book gardinbussen
- det er gratis...

Dit køkken – hjemmets knudepunkt

Køkkenet er ofte familiens knudepunkt, hvor du møder resten af familien på din vej videre til job, skole eller fritidsaktiviteter. Det skal være praktisk, men også hyggeligt. Fuldstændigt på samme måde er det med dine køkkengardiner. De skal skabe den familiære stemning af mors køkken, samtidigt med at de giver den ønskede solafskærmning og være nemme at rengøre.

Der er rigtig mange designs i kollektionerne hos groovi, der vil være oplagte til et køkken. Vi har den farverige retrostil hos Orla Kiely, de ukomplicerede mønstre hos MissPrint og de rolige farvenuancer i Folio-kollektionen – så uanset din smag og dit køkkendesign vil du kunne finde noget, der passer ind. Og du har flere muligheder for valg af materiale, f.eks. et vandafvisende materiale, så dit køkkengardin bliver nemt at gøre rent.

Book gardinbussen – det er
helt gratis og uforpligtende

Vores dygtige groovi gardinspecialister rådgiver dig om, hvilken type gardin eller solafskærmning, der passer til dine behov og ønsker. Og du kan i ro og mag derhjemme vælge mellem de mange flotte og spændende designs vi kan tilbyde.
Når I har fundet den løsning, der passer dig bedst, får du et tilbud på præcis dette - og det er så helt op til dig om du ønsker at bestille dine nye gardiner hos os.
Klik her for at bestille gardinbussen.