Book gardinbussen
- det er gratis...

Dit børneværelse – legende farver og børnesikker betjening

Børneværelset er dit skatkammer og du vil naturligvis gerne give dine børn nogle dejlige omgivelser at vokse op i. Du er måske på udkig efter nogle glade farver, men stadig i rolige nuancer, så børnene sover godt om natten. Ikke mindst så vil du gøre alt for, at dine børn er sikre – også for din egen trygheds skyld.

Her er sortimentet hos groovi oplagt at dykke ned i. Vi har mange spændende designs, der kan danne rammen om en god opvækst. Og sikkerheden er i top – især hvis du vælger løsninger uden kæde- eller snorbetjening. Det kunne meget vel være en plissé-løsning med betjeningsgreb og brandhæmmende stof.

Book gardinbussen – det er
helt gratis og uforpligtende

Vores dygtige groovi gardinspecialister rådgiver dig om, hvilken type gardin eller solafskærmning, der passer til dine behov og ønsker. Og du kan i ro og mag derhjemme vælge mellem de mange flotte og spændende designs vi kan tilbyde.
Når I har fundet den løsning, der passer dig bedst, får du et tilbud på præcis dette - og det er så helt op til dig om du ønsker at bestille dine nye gardiner hos os.
Klik her for at bestille gardinbussen.