Book gardinbussen
- det er gratis...

Dit badeværelse – lys og lækker usynlighed

Badeværelset er et meget privat sted, hvor du skal kunne være helt dig selv. Men samtidig vil du nok også gerne have et lyst og lækkert badeværelse, hvor solens stråler når ind. Det kunne synes som lidt af en modsætning, der ikke kan kombineres i et gardin.

Men også her har groovi nogle gode løsninger i sortimentet. Det kunne være et duplex rullegardin, hvor der er mulighed for at indstille det til delvis eller hel afskærmning. Det kunne også være et almindeligt rullegardin med et semi-transparent stof, der tillader sollys at trænge igennem, men ikke nysgerrige blikke. Eller det kunne være en klassisk aluminiumspersienne i en lækker farve, der passer til netop dit badeværelse.

Book gardinbussen – det er
helt gratis og uforpligtende

Vores dygtige groovi gardinspecialister rådgiver dig om, hvilken type gardin eller solafskærmning, der passer til dine behov og ønsker. Og du kan i ro og mag derhjemme vælge mellem de mange flotte og spændende designs vi kan tilbyde.
Når I har fundet den løsning, der passer dig bedst, får du et tilbud på præcis dette - og det er så helt op til dig om du ønsker at bestille dine nye gardiner hos os.
Klik her for at bestille gardinbussen.