Book gardinbussen
- det er gratis...

Din stue – både når du vil
gemme dig og vise dig

Stuen skal nogle gange være stedet, hvor du tager en tiltrængt pause fra verdenen udenfor og andre gange er den omdrejningspunktet for dit sociale liv. Sådan er det nok for de fleste af os. Derfor skal dine gardiner også kunne begge dele. Nogle gange skal de kunne lukke lyset ude, så stuen bliver en hule man kan rulle sig sammen i og nyde stilheden, og andre gange skal de danne rammen om fest og farver.

Hos groovi finder du gardinløsninger, der netop kan dette. Det kunne være et rullegardin med mørklægning kombineret med klassiske stofgardiner til at indkapsle vinduet på smukkeste vis. Det kunne også være et DUO-gardin, hvor du kombinerer et farverigt foldegardin med mørklægning forrest med et rullegardin af transparent stof bagerst. Eller en helt tredje variant. Hvilken løsning, der passer dig, kan kun du vurdere. Men vi hjælper dig meget gerne med det.

Book gardinbussen – det er
helt gratis og uforpligtende

Vores dygtige groovi gardinspecialister rådgiver dig om, hvilken type gardin eller solafskærmning, der passer til dine behov og ønsker. Og du kan i ro og mag derhjemme vælge mellem de mange flotte og spændende designs vi kan tilbyde.
Når I har fundet den løsning, der passer dig bedst, får du et tilbud på præcis dette - og det er så helt op til dig om du ønsker at bestille dine nye gardiner hos os.
Klik her for at bestille gardinbussen.