Plissé er manges foretrukne valg i Danmark

Inspiration

Plisségardiner er blevet rigtig mange danskeres foretrukne valg, når de skal vælge nye gardiner til deres hjem. Op mod 80% af de løsninger, der sælges er plissé. Og det er der nok mange grunde til. For det første kan man få plissé til stort set alle vinduestyper, også de mere skæve som tre-, fem- og sekskantede vinduer. Man kan endda få plisségardiner til runde vinduer.

Plissé fås i to typer; enkelt plissé og dobbelt plissé. Det giver yderligere mange muligheder afhængigt af dit behov. Og så har vi mere end 500 forskellige dessiner at vælge imellem, bare på plissé, så vi har helt sikkert også et der vil falde i din smag. Se mere under kollektioner.

Med plissé er der også mange muligheder for motoriserede løsninger, der både er bekvemme og børnevenlige.

“Plissé fås i mange flotte designs og med mange smarte detaljer.”