Farverige Orla Kiely – retrostil i særklasse

Inspiration

Orla Kiely er en irsk modedesigner, baseret i London, og er en af de mest anerkendte designere i branchen. Hun startede sin karriere med at designe hatte og har siden designet alt fra håndtasker til biler – og nu også gardiner.

Orla Kiely er en modig og livlig kollektion fuld af ikoniske prints i udpræget retrostil, hvor der virkelig er knald på farverne og formerne. Du kan få Orla Kiely’s designs som stof-, folde- og rullegardiner, og du kan få matchende puder dertil også.

Du kan finde alle tilgængelige designs fra Orla Kiely under de tre ovennævnte gardintyper under kollektioner.

Hvis du gerne vil vide mere om designeren Orla Kiely kan du finde hendes hjemmeside her.

“Designergardiner fra de anerkendte designhuse MissPrint og Orla Kiely er populære valg, hvis man ønsker knald på farverne og unikke prints.”