Danmarks nok største sortiment i gardiner og solafskærmning

Nyheder

Hos groovi har vi mere end 2.500 forskellige designs at vælge imellem fordelt på stort set alle gardintyper. Det gør vores sortiment til et af Danmarks absolut største – og vi har helt sikkert også et design, der falder i din smag. Uanset om du er til det klassiske og stilrene eller til noget mere farverigt, så har vi det.

Du kan vælge de smukke prints fra MissPrint i en skandinavisk stil, de nedtonede og klassiske stoffer fra Express-kollektionen eller de spraglede retroprints fra Orla Kiely. Det er helt op til dig.

Vi kan naturligvis også tilbyde motoriserede løsninger, hvis du gerne vil opleve bekvemmeligheden i at kunne betjene dine rulle- eller plisségardiner fra sofaen – eller endda inden du kommer hjem via din smartphone.

“Med Danmarks nok største sortiment i gardiner og solafskærmning har vi også en løsning, der vil passe til dig og dit hjem.”